Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Interflex-garagedeuren

Onze garagedeuren

Garagedeur Micro profiel
Garagedeur Smal Profiel
Garagedeur Middelgroot Profiel
Garagedeur Groot profiel

Over ons

Interflex-Garagedeuren zijn functionele en effectieve oplossingen op het gebied van garagedeuren. Wij produceren onze garagedeuren in onze eigen productie. Interflex deuren zijn van goede kwaliteit en elke garagedeur is voor ons maatwerk. Alle Interflex garagedeuren worden op maat van de klant vervaardigd, dus elke garagedeur is maatwerk en er hoeft niet gehouden te worden aan standaard maten. De afmetingen kunnen worden aangepast aan de deuropening. Zo produceren wij elke garagedeur op de millimeter nauwkeurig, dus je hoeft niet de opening aan te passen aan de garagedeur, wij produceren de garagedeur aan de hand van de opening in de wand. Er hoeft dus geen moeilijke oplossingen door je bedacht te worden, want de deur past exact als je deze bij ons besteld.

Onze deuren

Alle constructie-elementen van de deur zijn gemaakt van verzinkt staal. Ze zijn opgebouwd uit segmenten met een gesloten profiel. De vulstof van de deursegmenten is een vlam vertragend polyurethaanschuim dat zorgt voor de veiligheid en duurzaamheid van de deuren die wij aanbieden Tevens zijn de torsieveren verzinkt en gepoedercoat in RAL kleur 9006. Hun standaardduurzaamheid is 15.000 cycli en kan op verzoek van een klant worden verhoogd tot maar liefst 25.000 cycli. De zij-profielen van de segmenten zijn na het verzinken bovendien wit geverfd, vergelijkbaar met RAL 9010, wat een aanzienlijke invloed heeft op de esthetiek van het ontwerp van de hele deur.

Opmeten garagedeur

Wanneer u een garagedeur / sectionaaldeur overweegt moet u met een aantal factoren rekening houden. U kunt met een rolmaat heel snel uitsluiten of een sectionaaldeur mogelijk is. De dagmaat (BxH) oftewel het gat in de wand is leidend en deze meet u op en geeft in mm nauwkeurig door.

Daarnaast is de 10-10-20 regel cruciaal, want naast de dagmaat is aan beide zijdes 10cm nodig voor de bevestiging van de rails. Boven de dagmaat hebben we 20cm nodig voor het standaard inbouwprincipe. Wanneer u minder ruimte hebt boven de deur, dan kan eventueel nog het lage inbouw systeem hulpbieden.

De doorrijhoogte zal bij een elektrische aangedreven sectionaaldeur met 30mm verlaagd worden. Als je bijvoorbeeld een hoogte (dagmaat) hebt van 2400mm, zal na installatie een exacte doorrijhoogte krijgen van 2370mm. Bij een hand aangedreven deur en waarbij aan de buitenzijde een zwart of aluminium slot zit gemonteerd zal de doorrijhoogte met 120mm verminderd worden.

Voor een meerprijs komen de veren niet aan de voorzijde, maar aan de achterzijde te hangen een heeft u maar minimaal 13 cm nodig. Dit is even in het kort het principe om een sectionaal- of garagedeur op te meten, maar bij vragen helpen we uiteraard graag.